Avloppsservice

Avloppsservice

Snittomdömen

Om oss

Över 20 år med nöjda kunder

Företaget Avloppsservice startades 1998 av Jonny Månsson i Bromma, Stockholm.

I över 20 år har vi samlat på oss kunskap och erfarenhet kring det mesta som rör fastighetsbelagda avloppsrör. Vi har idag utvecklats till ett komplett serviceföretag med inriktning på högtrycksspolning, rörinspektion och slamsugning.

Vår ambition är alltid att sänka din totalkostnad för ägandet av fastigheten. Det gör vi genom att erbjuda bred kompetens inom vårt område, snabb service och långsiktigt underhåll. Vid uppdrag har vi alltid med oss den senaste utrustningen. Till exempel är våra bilar försedda med rörinspektionskameror för att kunna lösa akuta situationer på plats utan att du behöver boka en extra tid.

För att ge dig en trygg och pålitlig leverans har vi sedan starten satsat på att förbättra och utveckla vår personal. Våra medarbetare vidareutbildas kontinuerligt i yrket och i kundkontakten – vilket har lett till ett positivt arbetsklimat och låg personalomsättning.

Många av våra kunder uppger att ett av de viktigaste skälen till att de väljer oss är snabbheten. Vi strävar alltid efter att vara snabbt på plats när det behövs för att därmed minska riskerna för dyra vattenskador och missnöjda hyresgäster.

Vi ser fram emot att bli din leverantör för underhåll av vatten- och avloppssystem. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss för mer information, offerter, synpunkter eller förbättringsförslag.

Den här sidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Läs mer om vår sekretesspolicy här.