Lybecks Högtryckstjänst

Lybecks Högtryckstjänst

Snittomdömen

Om oss

Lybecks, i Vallentuna, norr om Stockholm, är specialiserade på felsökningar och åtgärder för fastighetsbelagda rörsystem. Avlopp och rörsystem som är i dålig kondition och uteblivet underhåll kan orsaka många oönskade problem som kostar mycket pengar.

Att högtrycksspola ett igensatt rör eller ett helt ledningssystem är det snabbaste och bästa sättet att få rent i systemet på. Endast vanligt vatten i kombination med högt tryck och hög temperatur används. Vi är specialister på att avhjälpa stopp eller driftstörningar i dina rör med hjälp av högtrycksspolning / avloppsrensning och åtar oss mindre akuta rörstopp i villor såväl som större ram-avtalskunder och stamspolningar av hela fastigheters avloppssystem.

Vi hjälper dig naturligtvis med att stamspola dina rör även när problemet inte är akut utan i rent underhållssyfte för att undvika framtida problem med översvämningar och andra kostsamma driftstörningar i dina avloppsrör eller avloppssystem.

Hela vår verksamhet genomsyras av miljöengagemang, välutbildad personal och vara rent tekniskt i framkant. Vi vill alltid kunna känna oss stolta över vad vi presterat och mäter detta i hur våra kunder upplever oss. Hittills har vi lyckats över förväntan.

Den här sidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Läs mer om vår sekretesspolicy här.