Nordic Relining

Nordic Relining

Snittomdömen

Om oss

Vi är kundens totala lösning för deras avlopp.

Vi renoverar avloppstammar utan yttre skador av fastigheten. Det vill säga att vi inte skadar väggar, tak och golv på villor, Brf, flerfamiljshus och företags fastigheter. Det spelar ingen roll vad ni har för fastighet eller problem så löser vi ert avlopp. 

Vi har ett bra och slutet Relining system som vi erbjuder dig som vill slippa kostsamma stambyten. Relining eller rörinfodring är en metod där vi invändigt renoverar rörledningarna inom byggnad eller i marken. Istället för att byta ut hela rören så rensas och infordras de med nytt material. 

Har ni stopp i avlopp har vi spolbil.

Vi rengör avloppsledningar genom att spola med högtryck och hetvatten. Tack vara den moderna tekniken kan vi rensa avloppsledningar och beläggningar med vanligt vatten, utan kemiska tillsatser. Med hjälp av det 90gradiga hetvattnet kan vi utan problem lösa kraftiga fettavlagringar. Största fördelarna med metoden är de små mängder hetvatten som krävs, vilket bidrar till en ren och snygg arbetsplats, något som också är önskvärt för våra kunder.

Det höga trycket gör att vi kan arbeta högt upp i avloppsstammarna, men även ta oss in i de mest trånga och besvärliga ledningarna med smala slangar. Med åren bildas det avlagringar i avloppsledningar. Det kan vara rost, kalksten, urinsten, tvålrester eller matfett. Dessa avlagringar resulterar i en försämrad avrinning så att papper och andra fasta partiklar fastnar och därmed orsakar akuta stopp.

Korta fakta

Grundat:
2021
Oms (MSEK):
TBA
Anställda:

Karta

Den här sidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Läs mer om vår sekretesspolicy här.