Peter Spolare

Peter Spolare

Snittomdömen

Om oss

I augusti 2005 startade Peter Svensson och Susanne Norén PETER´SPOLARE Avloppsrensning och Sanering och som i november 2007 ombildades till Aktiebolaget: PETER´SPOLARE AB. Idag är vi fyra heltidsanställda med två fullutrustade spolbilar med inspektionskameror.

Peter har 25 års erfarenhet inom branschen. Där han innan starten av PETER´SPOLARE AB jobbade åt två andra stora företag i Stockholmsområdet. Susanne kommer från en helt annan bransch; hotell och restaurangbranschen men skolade om mig på äldre dagar och läste: Ekonomi för Hållbar Utveckling på Mälardalens Högskola. Detta gör att vi kompletterar varandra väldigt bra. När två människor från två olika branscher med olika språk, olika erfarenheter och olika sätt att tänka möts, medför det att allt ifrågasätts för att vi måste förstå varandra. Detta har bidragit till att vi lägger stor vikt på att ha en tydlig kommunikation med våra kunder.

VÅRA SPECIALITETER

  • Felsökningar och problemlösningar gällande lukt, fukt och avloppsproblem.
  • Rörinspektioner d.v.s. filmningingar av spill och dagvattenledningar med tydlig dokumentation.
  • Underhållsspolningar – stamspolningar av flerfamiljshus där vi tar hand om aviseringar samt nyckelhantering. Efter utfört arbete överlämnas en sammanställning med eventuella avvikelser som exempelvis läckande kranar och rinnande toaletter samt vilka lägenheter vi har kommit in till och inte.
  • Taktvätt och applicering av Grön-Fri och S-Crow Gel med säkerhetsutrustning enligt Arbetsmiljölagen.
  • Hög kundservice med snabb och tydlig återkoppling.

Den här sidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Läs mer om vår sekretesspolicy här.