Pipecoating Svenska

Pipecoating Svenska

Snittomdömen

Om oss

Hos våra kunder ska vi upplevas som ett av marknadens seriösaste företag inom våra arbetsområden, detta ska vi uppnå genom ärlighet, kvalitativa alternativ, väl utförda arbeten och lyhördhet där våra kunders behov är av största vikt i alla lägen. Vi vet att det allra viktigaste inte är hur fort en relining / åtgärd utförs eller hur snabbt avloppen kan användas igen. Det viktigaste är att varje fastighetsägare får en hållbar och långsiktig lösning när det är dags att investera i sin fastighet och Brf med relining. Det är det sättet att arbeta som resulterat i alla de nöjda kunder som vi har idag.

Vi är övertygade om att faktorer som hållbarhet, miljöaspekter och personalhälsa är av största vikt. Valet av leverantörer har skett utifrån materialegenskaper med noggrant utförda tester gällande hållbarhet, miljö och hälsa.

Vi som äger och leder företaget är Tobias och Andreas Halsius. Vi äger god branschkännedom och arbetar med olika slags metoder för relining i Stockholm, för att tillhandahålla det alternativ som passar bäst för just era förhållanden.

Policy, miljö och kvalitet
Pipecoating renoverar, reparerar och underhåller VA-system.

Detta innefattar stamrenovering, i branschen kallad relining samt rörlagninghögtryckspolningrörsökning och filminspektion.

Verksamheten ska ständigt utvecklas och förbättras så att vi kan erbjuda våra kunder kostnadseffektiva och snabba totallösningar.

Anledningen till att välja Pipecoating är att alla kunders unika behov kan uppfyllas på grund av att företaget tillhandahåller alla lösningar och metoder som branschen erbjuder.

Det viktigaste är att varje fastighetsägare får en hållbar och långsiktig lösning när det är dags att investera i sin fastighet.

Vi utför en analys för varje projekt för att sen utföra den med effektivitet och med miljön i fokus.

Företaget arbetar aktivt för att ständigt minska miljöpåverkan och förbättra kvalitén från vår verksamhet genom att:

  •      Hantera avfall och miljötekniska lösningar är på ett miljöriktigt sätt.
  •      Miljöarbetet präglas av ständiga förbättringar och förebyggande av utsläpp.
  •      Vi ska uppfylla lagar, förordningar och bestämmelser som omfattar hela vår verksamhet.
  •      Företaget ska i hela sin verksamhet uppfylla kundens och samhällets krav.
  •      Information om våra tjänster och produkter ska vara tydlig.

Alla medarbetare hos Pipecoating ska vara engagerade och medvetna om sitt ansvar och förstå sin roll i miljö och kvalitetsarbetet.

Den här sidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Läs mer om vår sekretesspolicy här.