RM Relining

RM Relining

Snittomdömen

Om oss


Vi på RM Relining & Bygg AB har lång erfarenhet av rivningsfria renoveringar av alla typer av avlopp, rör och ledningar genom tekniken relining/rörinfordring och vi kan relina allt från enstaka rör till hela avloppssystem. Vi genomför projekt i alla typer av fastigheter, allt från villor till flerbostadshus med flera hundra bostäder, men även i andra typer av byggnader som t ex ambassader, teatrar med mera.

Kombinationen av vår breda erfarenhet och spetskompetens gör att vi alltid kan hjälpa våra kunder att hitta de bästa och mest kostnadseffektiva lösningarna när det gäller problem med avloppssystemen och andra typer av rör och ledningssystem i alla typer av fastigheter. Vi kan genomföra relining/rörinfordring med både strumpmetoden och sprutmetoden/lösplastmetoden och utöver relining / rörinfordring kan vi hjälpa våra kunder att avhjälpa akuta stopp i avlopp med spolning och mekanisk rensning samt genomföra funktionskontroller genom inspektion/filmning av insidan av ledningar, rör och rörsystem.

Det viktigaste för oss är att göra våra kunder nöjda och det gör vi genom att utföra tjänster av hög kvalitet som slutförs inom överenskomna tidsramar och till ett konkurrenskraftigt pris. Vi är mycket flexibla och arbetar även kvällar och helger när så behövs för att kunna uppfylla våra kunders önskemål och behov.

Vi genomför stora och små projekt för alla typer av kunder, som privatpersoner, bostadsrättsföreningar, samfälligheter samt privata, kommunala och statlig företag och fastighetsägare. Vi arbetar i hela Stockholms län och i resten av Mälardalsområdet.

Den här sidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Läs mer om vår sekretesspolicy här.