Spoltec Södra

Spoltec Södra

Snittomdömen

Om oss

Vårt företag startades 1991 och verksamheten drivs idag vidare av en ägargrupp som har fokus på utveckling och nytänkande. Styrkan ligger i vår kompetenta personal, miljötänkande, garantier och säkerhet för våra kunder. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster. För några år sedan utökade vi vårt utbud med ytterligare en tjänst i form av provtagning av vatten, oftast i samband med spolning och besiktning av oljeavskiljare.

Vi är certifierade provtagare och stolta över att kunna samarbeta med miljöförvaltningar runt om i Skåne.

Spoltec Södra AB är ett innovativt företag med lång erfarenhet av alla typer av avloppsystem och har kunder i hela Skåne och Halland. Vi går nu vidare med att erbjuda totalentreprenad inom avloppsrenovering och underhåll.
Bland annat, arbetar vi med underhåll av spill- och dagvattenledningar som är förlagda både i mark och i fastigheter med spolningsteknik, renovering, relining, samt dokumentfilmning av delar eller hela anläggningar.

Vi kan erbjuda en ny teknik som innebär Bisfinol- och Epoxifria liners till renovering av avlopp. En teknik som är mycket innovativ på marknaden.

När Ni anlitar Spoltec Södra AB kan Ni känna Er trygga.
Vi nöjer oss inte med att bara åtgärda stopp, vi tar även reda på orsaken till varför det blir stopp. Med rätt utrustning kan vi hjälpa Er med Era avloppsproblem.

Spoltec är verksamma i hela södra Sverige och Danmark. Huvudkontoren är belägna i Eslöv samt Redsted-M i Danmark.

Korta fakta

Grundat:
2006
Oms (MSEK):
41,2
Anställda:
23

Karta

Den här sidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Läs mer om vår sekretesspolicy här.