Sweves

Sweves

Snittomdömen

Om oss

Sweves är en rikstäckande leverantör inom rörinspektions branschen. Här tillhandahåller vi service, support och levererar utrustning. Våra kunder är verksamma inom VA, VVS, Mark och Infrastruktur samt viss del till ventilationsbranschen. Vårt fokus är rätt produkt, rätt service, för att inspektörerna ska bespara både tid och pengar på minskad service kostnader och/eller kostare ledtider i sitt arbete.

Vårt mål
Att hjälpa våra beställare med den högsta kvalité och service utefter deras behov.
Hos oss är våra kunders åsikter avgörande, för det är tack vare en höjd röst som vi kan komma närmare vårt mål att bli den främsta och ledande företaget på bäst service inom rörinspektionsbranschen.

Värderingar
Vi tror på att affärer och långsiktighet leder till hållbara relationer där båda parter växer tillsammans.
Det transparenta skapas genom ärlighet och förtroende som vi använder för att bygga på framåtanda för alla parter.
Effektiv service som gynnar branschen genom att möta våra kunders unika behov där lösningarna är i fokus.
Vi strävar på ny kunskap för att växa tillsammans där drivkraften är att sträva mot dagens utveckling, och miljö krav på bästa sätt.
Innovation hos oss föder bara möjligheter där kreativiteten gör att inget är omöjligt.

Historia
Mer än 25 års erfarenhet i branschen på både övergripande och detaljnivå. Sweves startade av en stark efterfrågan från branschens inspektörer. Där personalen arbetar i tuffa miljöer ute på fältet med kamerainspektion, dokumentation, utredningar där olikartade utmaningar dyker upp var efterfrågan på en trygg leverantör med bred kunskap viktig.

Hos oss möter du ett engagerat och ett härligt gäng som har högt till tak och backar inte för branschens utmaningar. Vi möter behoven med produkter, tjänster, support och service. Givetvis utbildningar och mycket mer. Att vara lyhörd och flexibel är viktigt för att utvecklas tillsammans långsiktigt.

Det unika med vårt gäng är att vi renoverar ända ner till komponentnivå, modul anpassar och anpassar redan befintliga verktyg. Vi har även tagit fram prototyper och designat ny produktion utefter branschens önskemål och behov.

Den här sidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Läs mer om vår sekretesspolicy här.