Gaido Consulting

Gaido Consulting

Din partner och expert inom VVS

Snittomdömen

Om oss

Vi på GAIDO har många års erfarenhet från branschen och vet hur en relining utförs på bästa sätt. Som en oberoende konsult kan vi hjälpa er som bostadsrättsförening eller fastighetsägare att spara både tid och kostnad genom att undvika misstag i både process och val av entreprenörer. 

Våra tjänster inom relining – för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare

Vi erbjuder projektledning av relining som inkluderar rörinspektion, förundersökning av avloppssystemet, kontakt med passande entreprenörer samt löpande kontroller av arbetet. Vi finns tillgängliga för uppdrag över hela landet – kontakta oss gärna för att se hur vi kan hjälpa er med relining på bästa sätt.

När ni anlitar oss går vi igenom tre steg:

  • Undersökning – Vi går igenom era behov och gör en grundlig undersökning av rörstammarna. Utifrån resultaten av undersökningen kommer vi fram till vilken metod som är den bästa för er fastighet.
  • Upphandling – Vid kontakt med tänkbara entreprenörer använder vi underlaget från besiktningen för att kunna presentera många parametrar och ge en adekvat bild av hur det ser ut. Därmed kan vi undvika extra kostnader i form av ÄTA-arbeten (ändringar- och tilläggsarbeten) och landa så nära en korrekt slutkostnad som möjligt.
  • Projektledning – Här är vi med dig från början till slut och håller i alla trådar genom planering, förberedelser och byggmöten till det färdiga resultatet.

Efter avslutat arbete gör vi även en inspektion av de nyrenoverade rörstammarna.

Kontaktpersoner:

Mikael Ahlroth – 070 773 74 88
Ola Hammarlund – 073 045 00 47

Den här sidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Läs mer om vår sekretesspolicy här.