LGT:s Högtryck

LGT:s Högtryck

Snittomdömen

Om oss

LGT:s Högtryck är ett familjeföretag i andra generationen som startades 1983 av Lars-Göran Tillgren i Blackeberg, Stockholm. Sedan januari 2020 är LGT en del av Norva24.

I över 30 år har vi på LGT samlat på oss kunskap och erfarenheter kring det mesta som rör fastighetsservice. Vi har idag utvecklats till ett komplett serviceföretag med inriktning på högtryckspolning, rörinspektion och slamsugning.

Vår ambition är alltid att sänka din totalkostnad för ägandet av fastigheten. Det gör vi genom att erbjuda bred kompetens inom vårt område, snabb service och långsiktigt underhåll. Vid uppdrag har vi alltid med oss den senaste utrustningen. Till exempel är alla våra bilar försedda med videokameror för att kunna lösa akuta situationer på plats utan att du behöver boka en extra tid.

För att ge dig en trygg och pålitlig leverens har vi sedan starten satsat på att förbättra och utveckla vår personal. Våra medarbetare vidareutbildas kontinuerligt i yrket och i kundkontakten – vilket har lett till ett positivt arbetsklimat och låg personalomsättning.

Många av våra kunder uppger att ett av de viktigaste skälen till att de väljer oss är snabbheten. Vi strävar alltid efter att vara snabbt på plats när det behövs för att därmed minska riskerna för dyra vattenskador och missnöjda hyresgäster.

Vi ser fram emot att bli din leverantör för underhåll av vatten- och avloppssystem. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss för mer information, offerter, synpunkter eller förbättringsförslag.

Den här sidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Läs mer om vår sekretesspolicy här.