Skånska Högtrycksspolarna

Skånska Högtrycksspolarna

Snittomdömen

Om oss

Vi gör allt för ditt avlopp.

Spolarna är ett av Sveriges ledande spolföretag. Vi arbetar med både förebyggande och akuta åtgärder. Modern teknik och hög servicegrad är kännetecknande, och vi erbjuder helhetslösningar för alla typer av avloppsproblem. Spolarna utsågs till Superföretag 2015 av Veckans Affärer och har varit Gasellföretag i flera år i rad.

Ett familjeägt spolföretag

Spolarna (Skånska Högtrycksspolarna AB) är ett modernt företag med ambitionen att vara Sveriges bästa spolföretag. Vi är heltäckande inom avloppsunderhåll och renovering av avlopp och vårt verksamhetsområde är Skåne, Blekinge, södra Småland och Göteborg.

Våra ledord är kvalitet, kompetens och personlig service.

Inom bolaget finns all nödvändig kompetens och certifieringar för att tillhandahålla ett professionellt avloppsunderhåll av bästa kvalitet. Vi kan erbjuda STVF-certifierad personal och auktoriserade rörinstallatörer.

Spolargruppen Sverige AB är moderbolag.

Personlig service

Avloppsservice kräver att vi går in i privatpersoners hem. Det är ett stort ansvar. Därför lägger vi stor vikt på personlig service, bra information och gott bemötande till både fastighetsägare och boende under hela arbetsprocessen.

Vi arbetar aktivt för att våra kunder skall vara nöjda från första kontakt till slutfört arbete. Vår personal svarar gärna på frågor om våra avloppstjänster.

Den här sidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Läs mer om vår sekretesspolicy här.