Villa VVS / Solna Relining

Villa VVS / Solna Relining

En del av Solna Relining

Snittomdömen

Om oss

Solna Relining Service AB med bifirman Villa VVS startade med en vision om att hjälpa villa-, radhus- och fritidshusägare med snabb och framförallt mer kostnadseffektiv avloppsrenovering, något som annars ofta blir väldigt kostsamt och långdraget vid stambyte. Idag är vi högspecialicerade på relining av enfamiljshus och mindre fastigheter.

Vi utför uteslutande relining med den så kallade ”strumpmetoden” och arbetar runt om i hela Storstockholm med bas i Färentuna, Ekerö.

Välj oss om du söker en leverantör med extremt bred teknisk kunskap, gedigen erfarenhet och som älskar att jobba snabbt, städat och smidigt.

Vår Historia
Solna Relining Service AB / Villa VVS är Stockholms äldsta företag inom avloppsrenoveringar med relining i villor, radhus och fritidshus. Bolaget grundades 2001 av Markus “Mackan” Kaarto.

Mackan insåg vid ett akut läckage i samband med en stamspolning ett behov av snabb renovering av rör utan att göra några större ingrepp. Komplett utrustning för att kunna utföra renoveringar av detta slag fanns inte på den tiden så Markus köpte hem det som fanns och modifierade utrustningen för att passa för ändamålet. Delar av utrustningen fick tillverkas från grunden.

Resan från då till idag, dryga 20 år senare, har gjort Solna Relining till Sveriges garanterat säkraste reliningföretag. Något som bidragit till en kundnöjdhet på 98%.

Omdömen på Reco

Korta fakta

Grundat:
2001
Oms (MSEK):
26,6
Anställda:
12

Karta

Den här sidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Läs mer om vår sekretesspolicy här.