Ingvald

Ingvald

Vi ser till helheten

Snittomdömen

Om oss

Service • Försäljning • Produktutveckling

Ingvald Affärspartner grundades 2004 och vår affärsidé är att utveckla, sälja och underhålla inspektionskameror för avlopp, ventilation och skorsten. 2011 blev vi Ingvald AB.

Vi vill vara ett innovativt företag i teknisk framkant som erbjuder ett helhetskoncept inom området inspektionskameror. Att hålla en hög kvalitetsnivå på såväl produkter som eftermarknadsarbete och service är mycket viktigt för oss.

Vår målsättning är att ha en god relation och ett långsiktigt affärsförhållande till våra kunder som främst hittas inom avlopps-, skorstensfejar-, -renoverings- och ventilationsbranschen.

Under vårt varumärke INGVALD® utvecklar vi kameror för skortsten och ventilation. Vi marknadsför även de tyska kvalitetskamerorna RESS som är efterföljaren Kummerts välkända arbetshäst till skorstenskamera.

Vi är stolta över att vara IBAK Helmut Hunger & Co. KG GmbHs agentur för den svenska marknaden där kameror för avloppsinspektion står i vårt absoluta fokus.

Tillsammans med Ikano Bank erbjuder vi finansieringslösningar för hyra och leasing av alla typer av inspektionskameror oavsett prisklass.

Tveka inte att kontakta oss för frågor rörande inspektionsutrustning!

Den här sidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Läs mer om vår sekretesspolicy här.